Site Meter

Min balkong

 
 Nästa år har jag bott i den här lägenheten i 30 år!!! Jag kommer liksom inte härifrån och varför skulle jag egentligen flytta? Ibland har jag tänkt att jag borde se nya vyer och förändra mitt boende och jag har varit på gång att byta lägenheten, men varje gång som jag kommer in i en lägenhet utan fin utsikt och med insyn från grannar, då har jag hastigt backat.
 
Jag bor tre trappor upp utan hiss, har billig hyra och lägenheten är totalt insynsskyddat. Utsikten är fin över Kungsholmen och Ulvsundasjön, som är en del av Mälaren och så länge jag orkar ta mig upp för trapporna så blir jag nog kvar här i Traneberg/Bromma!
 
Nu har ju Cecilia fått mig att piffa till min lilla balkong också, så nu trivs jag ännu bättre. Balkongen är min egen lilla trädgård, nu när jag inte längre har någon egen ´´riktig´´ trädgård. Men snart får jag väl inte plats där ute eftersom sommarblommorna växer sig allt större.
 
24 juli 2016
 
9 november 2016

Kommentarer
Postat av: Janicke

Men voffor i hela friden skulle du flytta ifrån en sådan pärla, till och med bra hyra? Näe, stanna du kvar i lugn o ro, tycker jag.

2016-07-24 @ 20:45:46
URL: http://janicke365.blogspot.se
Postat av: Hasse Wester

Jo jag blir kvar så länge som jag orkar ta mig upp för trapporna!

2016-07-24 @ 21:48:36
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Meta

Skulle inte kunna leva utan balkong även om jag har min koloni.Den behöver inte vara stor men att äta frukost och sena kvällar när jag är hemma det är livskvalitet och har man ingen insyn heller desto bättre.Så bo kvar du och njut så länge du kan!!
Kramen Meta

2016-07-25 @ 10:26:27
URL: http://blommorochsantmedkoloni.blogspot.com
Postat av: Nikita

Hej fina du!

Jag har precis startat en träningsblogg Isilife. Vill du kika in och kolla? Hade blivit superglad verkligen. Och ännu gladare om du ville slänga in en kommentar, och kanske säga vad du tycker, eller ge lite feedback?

Puss på dig, Nikita

www.nikitalindblad.isilife.se

2016-07-28 @ 20:57:27
URL: http://nikitalindblad.isilife.se
Postat av: Anta Snaque

Den härliga utsikten blir svår att lämna! Jag är lite i samma situation som du, i sommar har jag bott i min bostadsrätt i 30 år, tre trappor upp utan hiss (tyvärr blir man ju inte yngre!), men hyran är låg och utsikten "skaplig". Inte som din men den duger. Det är ett bra område och nära till vy över vatten.
Jag tänker också bo kvar så länge jag orkar med trapporna. Hoppas det blir lääänge!
Ha det gott och njut sommar och vida vyer! Och tack för alla dina vackra bilder!

2016-07-30 @ 18:46:08
URL: http://antasnaque.blogspot.se
Postat av: Hasse Wester

Vi kämpar på i trapporna Anta! Ha en skön sommar du också!

2016-07-31 @ 08:30:43
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0