Site Meter

Signering av boken på Nordiska Trädgårdar

En aning nervös, satt där på Tvärbanan mot Stockholmsmässan och funderade hur det skulle bli att sitta i Allt om Trädgårds monter och signera boken. Skulle det komma någon alls, eller skulle jag sitta där med min penna och känna mig helt vilsen?  
 
 

Innan jag började ´´jobba´´ vandrade jag runt på mässan, träffade vänner och såg Hannu prata om sin nya fina bok. Att få några ord med Peter Englander (som också ger ut ny bok) var inte lätt, då han säkert var en av mässans mest uppvaktade personer. Hur ska jag göra med mitt blåregn och liknande frågor, fick han svara på från människor som hela tiden slet och drog i den stackarn.  
Det fanns några platser som fick mig att stanna till i detta hav av montrar och trädgårdsmänniskor, som Skansens äng med gärdsgård och höns, Rosendals vårblommor och Anders Kjellsons lite galna växthus. Sedan blev jag förälskad i Ann Larås och Maria Bremefors balkong ´´Kardinalens fest i renässansträdgården´´ och jag tyckte även om Hillevi Liljeströms ´´In my green zone´´ 

Så blev det då dags för signering och där stod redan en trogen blogg-FB-vän och väntade på att köpa boken och det kom flera vänner och även många okända för att köpa boken. Som en mormor och morfar som köpte boken till Klara - som föddes dagen innan, och mannen som ville att jag skulle skriva Wester i boken. Men vad är ditt eget namn, frågade jag. Jag heter också Wester, sa han och jag skrev ´´Till Wester från Wester´´. De två timmarna gick fort där bland vännerna från Allt om Trädgård och andra kompisar. Idag fortsätter jag och nu känns det inte lika skrämmande längre. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0