Site Meter

Narrhuvor, pussmunnar och knölar - det är mässtider!

Nu är det mässtider och idag öppnar Skånska trädgårdar i Malmö. Nästa vecka är det Rum & Trädgård i Kista och den 24 mars startar Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan där man säkert kan hitta både narrhuvor, pussmunnar och knölar...

Narrhuva Kohleria

Nordiska Trädgårdar startar alltså den 24 mars och samma dag har Lena Klintberg ett öppet föredrag om narrhuvor, pussmunnar och knölar - saintpauliornas knasiga kusiner. Nu vet jag ännu inte vilken dag som jag kommer att besöka mässan men om jag missar föredraget om pussmunnarna så brukar jag ju ändå titta på dem i Edvard Anderssons växthus där de växer i ormbunksrummet. Narrhuvor har min mamma i sitt köksfönster i Norrtälje och knölar träffar man ju på lite då och då.

Det finns många intressanta föredrag som jag skulle vilja lyssna på, hela programmet hittar man här.
Förra året missade jag Nordiska trädgårdar eftersom jag var i Milano men i år tänkte jag tillbringa en dag i mässhallarna...eller i varje fall en halv dag.

Men först är det Rum & Trädgård på Kistamässan som gäller i nästa vecka och seminarieprogrammet hittar man här och vad sägs om det här:
´´Från slottsträdgårdar till radhusrabatter - Hannu Sarenström, författare och trädgårdsinspiratör. En inspirerande djupdykning in i trädgårdsvärlden.´´


Hårig pussmun - Nematanthus strigillosus i Evdard Anderssons växthus

Kommentarer
Postat av: Lena Elisabet

Ja om en stund bär det iväg till Skånska Trädgårdar. Ska leta upp lilla kameran så jag kan lägga ut lite bildsmakprover på min blogg.

2011-03-03 @ 11:13:47
URL: http://baratradgard.blogspot.com
Postat av: Mariana

Vad vitsigt!!!

Vi kanske syns på mässan...

M&B

2011-03-03 @ 14:00:36
URL: http://www.tradgardsdesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0