Site Meter

Min kamp mot mörkret


Trösten i kylan och mörkret är böcker, te, fotboll på TV, korta snabba vandringar till ICA, heta bad och skisser för sommaren...och min chokladkalender med fina meddelanden varje dag!


Kommentarer
Postat av: Carina

Ser ju hur mysigt ut som helst.

2010-12-19 @ 11:45:48
Postat av: Monica

De e skit med mörkret men vem vill mysa med tända ljus, brasa i spisen och sånt på sommaren? Så, allt har väl sin tid - som vanligt!

2010-12-19 @ 12:05:55
URL: http://www.tagganer.blogspot.com
Postat av: Lena Elisabet

Idag är jag bjuden på champagnemingel för att fira ljusets återkomst nu när de mörkaste dygnen läggs bakom oss. Känns otroligt trevligt!

2010-12-19 @ 12:25:02
URL: http://baratradgard.blogspot.com
Postat av: Eva

Stearinljusterapi är utomordenltligt bra för myskänslan men räcker kanske inte riktigt mot vintermörkeräckelkänslan, då får man ta till 'äkta' ljusterapi!

Vackra böcker är också en utmärkt terapi - att hålla i, att lukta på och att läsa förstås. Jag älskar de vackra halvfranska banden på din bild, jag kan mycket väl köpa en bok på ett antikvariat bara för att den är vacker på utsidan. Att klappa ett vackert skinnband på ryggen är välgörande för själen.

Jag ber så här i slutet på min kommentar att få kondolera på förhand - den stackars pelargonen (doktor Westerlund?) i fönstret ser ut att dra sin sista suck när som helst! Eller så kämpar den också mot mörkret...

2010-12-19 @ 16:39:35
URL: http://skogseva.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0