Site Meter

Hur var Nordiska trädgårdar i år?

Hurrni...som Ernst brukar säga. Eftersom jag var bortrest under trädgårdsmässan i Älvsjö så undrar jag vad ni tycker om årets mässa?
Nu finns förresten en barfota Ernst i Allt om Trädgårds nya nummer.

Kommentarer
Postat av: Tomas

NT10 var som vanligt trevligt. Var där för jobbets räkning och hade väl inte privatträdgårdsögonen på mig. Annars är behovet av nya redskap/växter/fröer/plantor konstant och då kan man ju få många nya uppslag. Som tur var har jag glömt koden till mitt bankkort och ingen tog kort ute i hallarna. Det blev en billig affär för mig i år.



Det jag möjligtvis saknade var en riktigt vass visionsträdgård. Ulf Nordfjell i all ära, men det har man sett förut...

2010-04-15 @ 10:12:10
Postat av: Eva

Vilken tur att jag inte prenumererar på Allt om trädgård...

2010-04-15 @ 11:13:22
URL: http://skogseva.blogspot.com/
Postat av: Ramona K

Det kändes rätt bra att passera kassan med en fri biljett. Tack för vinsten! Vänninan och jag hade en underbar och låååång dag. Det var ett bra upplägg beträffande balkong trädgårdar men halvvägs igenom dagen undrade jag var idéträdgårdarna var. Min vännina påpekade att vi hade passerat ett antal. Ärligt talat hade inte jag uppfattat att dessa planteringar var "visioner". De gjorde inget större intryck hos mig på mig. Kanske hade det varit bättre om dessa hade haft en egen avdelning.

I övrigt märks tydligt skillnaden mellan den hetta kommersen i den första hallen och det mer gemytliga stämmningen i Rådgivningsdelen.

Eftersom inte alla mina chilifrön har spirat blev det lite kompletteringsinköp hos Chiliföreningen - alltid värt ett besök. Därutöver blev det några underbevattningskärl inköpta från Classikum. En mycket trevlig dag. Tack!

2010-04-15 @ 11:18:29
Postat av: Catarrina

Tack för biljetten!!!!!

Hade en jättetrevlig dag, om än mycket folk. Hämtade massor av inspiration för kommande trädgårdsprojekt.

Ha de gott. Catarina

2010-04-15 @ 12:21:40
URL: http://catspassions.blogspot.com/
Postat av: maria

Jag gillade mässan! Många resor bättre än Rum och trädgård. Vilket iofs kan ha att göra med att jag är lite allergisk mot rum/inredning/trend och trädgård i kombination. Men jag kan ändå tycka att seminarieutbudet kunde ha varit mer intressant. Mer debatt och diskussion tycker jag! Vore roligt om de hade bjudit in tex Capital Growth från London eller berättat om andra inspirerande projekt. Det finns ju så mycket vi kan göra! :)

Postat av: Anonym

Skäms nästan, men det gav inget direkt. Trevligt att träffa Nanna på funderagrönt. Vi var på skansen och gick runt och det var desto trevligare då guiderna hade tid att berätta.

2010-04-15 @ 16:10:18
URL: http://vallby38.blogspot.com
Postat av: Leif

Jo jag köpte en bok som Åbergs trädgård i Ystad skrivit..trevlig.

2010-04-15 @ 16:11:55
URL: http://vallby38.blogspot.com
Postat av: Fundera grönt

Låter som att jag var på skansen :) men det var jag inte. Jag jobbade på mässan onsdag-fredag. Det var riktigt roligt och kul att träffa folk. Men visst blir man mätt på själva mässan efter ett tag. Då vilade jag ögonen på Tages grisar ett tag. Kontrast till all lavendeldoft haha

Nanna

2010-04-15 @ 16:15:52
URL: http://funderagront.blogspot.com/
Postat av: Lillebeth

Tänkte ett tag skicka tillbaka tidningen. Men det finns ju tuschpennar - och sånt;-)

2010-04-15 @ 18:33:42
URL: http://vidbergetsfot.blogspot.com
Postat av: Leif

Ja det blev lite fel där Nanna, det var min sambo som var med på skansen.

2010-04-15 @ 19:27:21
URL: http://vallby38.blogspot.com
Postat av: Fundera grönt

Förstod det Leif! Jag skojade. :)

2010-04-15 @ 21:09:52
URL: http://funderagront.blogspot.com/
Postat av: Mariana

Gillade mässan tyckte den var ganska inpirerande, jag fick i alla fall ideer.Zetas hade underbara spalje träd i sin monter som i övrigt var stor och fin.

Handlade en hel del i alla fall mer än jag brukar och så hade jag trevligt sällskap av min dotter som insåg att hon behöver en jordplätt eller stor balkong till nästa bostad.

Såg och träffade trevligt folk.

2010-04-16 @ 12:23:00
URL: http://www.tradgardsdesign.blogspot.com
Postat av: Janicke

Gillade mässan lite bättre i år. Öppnare ytor,inte så många uppbyggda trånga gångar med så kallade trädgårdsprylar man inte behöver.

Några fina miljöer, hängbuksvinen gillade jag skarpt!

Största överraskningen: Wij trädgårdar. Nåt ödsligare har jag inte sett. Trodde de skulle satsa stort, från Ockelbo som de är.

I alla fall: eja giv oss en trädgårdsmässa där vi kan få träffa de trädgårdsmänniskor som skulle kunna förmedla lite mer än suck, detta har jag sett förut. Småskuttarna. Gives en sådan någonstans?

2010-04-16 @ 21:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0