Site Meter

En ny fundering

Fick just en kommentar från ikakansjälv som berättade att hon alltid använder maxat fönster i webbläsaren vilket jag också alltid gör.....tänk om ni inte har haft fullt fönster öppet...ni som måste scrolla i sidled? Bara en fundering.
Ha en fin lördag!

Jo...nu kan man klicka på headbilden för att komma ´´hem´´ ...det har man inte kunnat tidigare.

Uppdatering:

Hm...det var tydligen inte så enkelt...fick denna bild just. Nu lämnar jag detta lilla problem....

Klicka på bilden

Kommentarer
Postat av: Kersti

Jag har också maxat fönster och på min Mac och med firefox mig ser allt alldeles förträffligt ut. Inga som helst konstigheter.

2009-10-03 @ 11:01:25
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: ikakansjälv

Hej igen! En tanke till är att många kan utöver skärmupplösningen ställa in tecken storleken som bloggen skall visas i i webläsarn själv. Ctrl+ resp Ctrl- eller något, har själv hänt att jag kommit åt tangenterna utan att jag märkt det ibland o det kan ju göra att vissa användare inte vet att de ändrat texten till större eller mindre. Oftast var det detta som var anledningen bakom kunders klagomål gällande att text inte syntes i vissa rutor i en applikation jag jobba med.

2009-10-03 @ 21:56:25
URL: http://ikakansjalv.blogspot.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Kersti: Låter bra!



ikakansjälv: Ja någon inställnig är det som inte stämmer...men nu släpper jag det här. Tack så mycket för hjälpen och dina funderingar.

2009-10-04 @ 08:21:40
Postat av: Kai

Ja, själv kör jag 1024x768 pixlars upplösning, och då är bloggens innehåll aningen bredare än fönstret. För att undvika det skulle jag behöva ställa om till en högre upplösning, tex. 1152x864 pixlar. Det föredrar jag dock att inte göra, då många webbsidor är optimerade för en lägre upplösning och allt då blir småttigt återgivet på min skärm.

2009-10-11 @ 18:56:29
URL: http://www.tradgardsdrommar.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0