Site Meter

Julpyntat på slottet



Kommentarer
Postat av: Eva

Jag vill inte bara komma och tillfälligt gästa slottet - jag vill köpa det och bo där permanent! Åtminstone när det är jul! Och åtminstone om det följer med personal som julpyntar och håller trädgården snygg.

Skämt åsido: Det ser MYCKET inbjudande ut. Och lagom. Jag älskar inte när det tittar fram tomtar ur varenda vrå, lagom är bäst.

Om man tittar på inredningen i slottet kan man sluta sig till att det är någon med god och säker smak styr och ställer i slottsgemaken. Jag gissar att det är sparsmakat och snyggt även på julpyntsfronten..

Trevlig fredag, lördag och söndag önskar

Skogseva

2009-11-27 @ 18:19:21
URL: http://skogseva.blogspot.com/http://
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Eva: Men det är faktiskt så att om man vänder sig om mot julgranen så är det ganska mycket tomtar....men i den här stora hallen så funkar det. Tyvärr gick det inte att få några bra bilder i ljuset som var och det är omöjligt att förmedla känslan i hallen då brasan är tänd och värmer så skönt. Trevlig helg till dig också.

2009-11-27 @ 18:43:10
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Eva



Jag tycker mig ha förstått att du gärna(?) skulle vilja visa en bild på din "djävulsblomma. Den får du presentera för oss alla så småningom.

Eva

2009-11-27 @ 19:46:00
URL: http://skogseva.blogspot.com/http://
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Eva: Jag lovar att visa en bild av djävulsblomman framöver.

2009-11-27 @ 23:31:48
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Anita

Hallen är min favoritplats med den stora eldstaden. Där skulle jag kunna sitta i timmar. Tycker mig se skålen på bordet där man ska lägga tillbaka nyckeln vid utcheckning. Till höger skymtar dörren till de små salongerna där vi brukar inta vårt pauskaffe med utsökt tilltugg. Gissa om jag längtar till Engsholms slott?

2009-11-29 @ 11:12:55
URL: http://anitalinder.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0