Site Meter

Så nära...



Ibland försöker jag beskriva hur min drömträdgård ska se ut. Jag försöker lite trevande berätta att den ska vara vild och vacker...inte några raka kanter och en massa gräsmattor. Inga thujor eller ölandstokar, inga betongplattor och moderna trädgårdsmöbler.
Istället vill jag ha gamla knotiga fruktträd och syrénsnår som man får huka för, halvslitna gamla trädgårdsmöbler eller en bra trappa att fika på, lite kaos men ändå någon slags ordning. Vilda blommor som blandar sig med perenner...på våren ett hav av små blomsterlökar.

Det bilden visar är så nära min drömträdgården....

Låten

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja du, drömmar.. jag vill också ha en trädgård, en gömma, med mysterier och underverk som förundrar och förbryllar, där jag kan känna de mest underbara dofter, se skira färger, där jag kan känna mig osårbar och fullständigt till freds med allt i livet. Det är en dröm, det, och kanske inte allt för ouppnåbar, jag jobbar på det... HA EN TREVLIG HELG I DECEMBERMÖRKRET!

2009-12-11 @ 22:18:41
Postat av: HH

Så nära så nära..

2009-12-11 @ 22:20:04
Postat av: Anita K.

Men er det ikke fader Linné som står der borte?

Vakker hage! :)

Postat av: billan

Du glömde katten som ligger där på trappen och solar sig, kanske heter hon Pusan?......

Undra hur det skulle vara att ha allt det fina man önskar??? Kanske det är bäst att leva där i "så nära". Kanske är det våra drömmar som ger oss kraft och energi...?

Hälsningar från torpet, här är det "lär dig älska mörkret " som gäller!

2009-12-11 @ 23:29:47
URL: http://auroraborealis-1.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0