Site Meter

Trapp-planteringen i september 2008



Nu får den här planteringen vila till våren då jag ska plantera färdigt och under nästa sommar kommer den förhoppningsvis att bli så bra som jag tänkt. Växterna ska täcka hela ytan så att ingen ´´ledig´´ jord finns där ogräs annars bosätter sig.

Några av växterna....
Sedum cauticola - Liten kärleksört

Kommentarer
Postat av: Karin A

Snyggt planterat, den lilla kärleksörten är verkligen fin! Vart tog inlägget om pysslingnävan vägen? ;) Ha det gott!

2008-09-03 @ 11:04:44
URL: http://uteochinne.blogspot.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Karin A: Den kommer Karin....jag har så sjukt svårt för färgen på blomman när den blir så stor här på bild. I verkligheten är den så liten att man inte störs av den märkliga färgen, men jag lägger ut den ikväll. Ha det gott du också!

2008-09-03 @ 11:07:10
Postat av: Ruben

Höjdarstatus på denna rabatt!!! Var du kines i ett tidigare liv tro? :-) Helt perfekt!! /Ruben

2008-09-03 @ 11:11:55
URL: http://ruben.tradgardsblogg.se
Postat av: Miranda

Vad är det mer för växter du petat ner i din trapprabatt förutom lilla kärleksörten? Tycker mej se stephanandra och lavendel?? Nyfiken! Vi håller på att fixa till något liknande och har varit och hämtat katt- hund- och fårskallar :-) i mitt älskade Bohuslän. Underbara, slipade av urhavet... Vill att det ska bli fint runt dom.

2008-09-03 @ 13:47:07
URL: http://mirasmirakel.blogspot.com
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Ruben: Rodnar nu...vi får väl se vad det blir av planteringen nästa år. Har gjort en kategori där man kan följa utvecklingen. Hare gott Ruben!



Miranda: I slutet av varje inlägg kan man se om det ligger i någon speciell kategori. Trapp-planteringen ligger i en egen kategori och i det första inlägget om den här planteringen finns en lista på växter. Bohusläns stenar blir nog riktigt fint tror jag. Du får skicka en bild via mailen och visa sen.

2008-09-03 @ 14:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0