Site Meter

Vad ska jag nu se?

Nu har antikrundan slutat för den här säsongen också. Koloniträdgården Iris är slut och likaså På spåret. Vad ska jag nu se? Väntar in Gunnels Gröna och Söderläge. Men det blir väl kanske inte så mycket TV-tittande nu när våren är på väg. Jag gillar ju dokumentärer också men jag tycker att de kommer för sällan.
Vad ser ni på TV?

Blogg.se har skjutit på omläggningen ännu en gång och jag är glad att det görs med stor noggrannhet. I natt ska det tas backup på alla bloggar innan omläggningen. Det är fortfarande hemligt vilka nya funktioner som kommer framöver. Vad sägs om att alla bloggare och besökare har webkamera så att man kan se er?
I natt stängs bloggen och det går inte att kommentera.

För ett år sedan - resan till Kina

Dagens låt

På senare år med U.L

Förti är din ungdoms ålderdom
Femti är din ålderdoms ungdom
U.L.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jag ser nästan aldrig på TV. Jag har följt trädgårdsprogrammen och på spåret men det är i stort sett allt. Jag saknar de engelska deckarna som gick för drygt tio år sedan med huvudpersonen Adam Dalglish (?)(skådisens namn glömt) Det var spännande och bra.

2008-03-29 @ 16:26:35
Postat av: Fundera grönt

Jag gillar danska serier. 'Brottet' som går nu i svt är riktigt bra, men jag har dessvärre missat de flesta avsnitten på sistone då jag inte har tv när jag är på min 'studieort' (vilket jag tycker är lika bra iof). Anna Pihl på tv4 är inte lika bra, men de pratar danska så det får duga (det missar jag alltsom oftast också numera).
Annars gillar jag Greys anatomy :) men sånt tjafs gissar jag inte är något för dig... haha

2008-03-29 @ 17:06:02
URL: http://funderagront.blogspot.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Ulrika: Jag försöker att gilla engelska deckare och jag gillar miljöerna men jag tröttnar så fort när man ska jaga mördare hela tiden.

Fundera grönt: Jorå jag gillar ´´tjafs´´ också men det är länge sedan jag såg en bra tjafsserie. Kungamorden som gick nyss gillade jag. Självklart ser jag spanska ligan i fotboll också...som ikväll t.ex.

2008-03-29 @ 17:11:53
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Anna

En timme i veckan är helig och fullständigt ägnad åt dr House. :)

2008-03-29 @ 17:32:08
Postat av: matte&plastmatte

blir det Gunnels gröna i år också? Det är det klart bästa av trädgårdsprogram. Jag tittar alldeles för mycket på tv..den står på som bakgrundsbrus för det mesta om sanningen ska fram.. men nu när värmen kommer så vinner nog lusten att vara ute..när kvällarna blir ljusa..HÄRLIGT! Sommartid i morgon..

2008-03-29 @ 18:52:31
URL: http://femtinio.blogg.se
Postat av: Trolda

Jag är "årstidskollare"...Snart med Våren i antågande är teven ett "minne blott"...Gillar också dina ovan nämnda "gubb;kärring-program" =D OCH dokumentärer. Inredningsprogram och trädgårdstittande sprider naturligtvis glädje också! Så har
vi ju naturligtvis SPORTEN! DEN kan man ICKE undvara! iallafall inte när det är större evenemang. Och så hoppas vi på trevliga överraskningar från blogg.se. Webbkamera finnes redan...=D

Trolda - önskar fortsatt fin helg!

2008-03-29 @ 18:56:05
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: sericea

det är väldigt olika. nu när jag varit sjuk har jag frossat i allt tjafs från Oprah till Gud vet vad, men annars är allt med trädgård o antikt intressant. House är bra tex och CSI och Rejseholdet (Mordkommissionen) men ju varmare o ljusare ute desto mindre lockar tvn!

2008-03-29 @ 21:35:51
Postat av: Katarina

Jag ser mest på nyheter vilket inte är så uppmuntrande alla gånger. Fast nu ska jag nog försöka se på serien om Churchill. Men jag väntar som du på Söderläge och Gunnels gröna. Men jag har valt att få BBC Prime i min TV så att jag kan se mer trädgård där, de har ofta jättefina trädgårdsprogram (och ibland lite tramsiga). Väntar på deras långa program om Chelsea Flower Show bland annat.
Webkamera - nja, jag vet inte jag, vill gärna tro att jag gör mig bättre i verkligheten, IRL som det heter ;O)
Vill du vara med på bild själv? Tyckte din presentation försvann väldigt fort...

2008-03-29 @ 21:48:31
Postat av: Åsa!

När jag var barn sa alltid mina föräldrar "De är aldrig något klokt på TV nuförtiden..." Jag tyckte det var massor med skojiga program!
Nu brukar jag säga " De är aldrig..." Fast sport ser jag gärna, helst innebandy då :-)

2008-03-29 @ 22:41:27
URL: http://bitihopdax.blogspot.com/
Postat av: Kersti

Jag tittar väldigt lite på tv. En och annan deckare. Ibland någon långfilm men väljer oftare att sätta mig med en bok. Eller ta en bloggrunda.

2008-03-29 @ 23:05:05
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: Lilla B

Ingen uppdatering på flera dagar, ser jag med beklagande.

2008-04-01 @ 12:03:56
URL: http://lillab.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0