Site Meter

Tankar i november.....om januari.

Nu har vi avverkat 17 mörka novemberdagar och det är just så mörkt och stilla som november brukar vara. Mitt tidigare inlägg där jag skrev att vi rusar fram i den stillastående evigheten stämmer inte på mig just nu.
Det känns snarare som om jag står helt stilla i den stillastående evigheten och funderar vilken väg jag ska ta och vad som ska hända.
15392-1340
Just nu tror jag att jag behöver den första januari 2008 för att få starta om, smida nya planer och sätta upp nya mål, november och december känns bara som en lång avslutning.


15392-1336I januari kan man börja planera både framtid, fritid och arbete igen. Man tar fram frökatalogerna och man håller utkik efter trädgårdsmässor. Ljuset börjar återvända, våra stannfåglar börjar planera för familjebildande och börjar vissla efter varandra. Man börjar planera semestern och resor och lite längre fram börjar man leta vårtecken i trädgård och natur.
Om 44 dagar startar vi om.......


Kommentarer
Postat av: Lilla B

44 dagar. Hmm. Det är ju inte länge alls om man tänker efter.

2007-11-17 @ 16:30:24
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: jessi

Ja, tiden går förbannat fort och snart är det nytt år... igen!
Jag tycker det är hemskt att tiden springer iväg, man hinner ju knappt leva ibland..

2007-11-17 @ 21:18:33
URL: http://jessi91.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Lilla B: Vi är snart där.
___________________________________________________

jessi: Det gäller att försöka ta vara på varje stund på ett bra sätt.

2007-11-17 @ 21:45:45
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: lotta

Omstart och uppgradering - det är väl det som vi skall pyssla med fram tills våren kommer :) Krukväxter frågade du om - jag här ju rätt hopplös då jag ofta glömmer att vattna men just därför är Orkidéer så bra, liksom Hoya/Porslinsblommor; klarar torka, trivs i österfönster (hos mig), alltid gröna blad och glömmer man bort dem, så blommar de igen. Undra om inte Saint Paula också trivs i österläge - de är lite mindre än Orkidéer. Guldranka eller nykomligen Silverranka är också fin - eller varför inte en härlig Murgröna? det finns en del att välja på - lycka till - och glöm inte berätta vad det blev för inköp 8`)

2007-11-18 @ 19:38:16
URL: http://lotta.tradgardsblogg.se/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

lotta: Orkidéer tycker jag inte om....och inte porslinsblommor.....och inte Saint Paula....men kanske murgröna. Tack för tipsen och jag lovar att berätta vad det blir.

2007-11-18 @ 22:26:57
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0