Site Meter

Webbläsare

Firefox, explorer eller opera
Blir lite nyfiken på vilken webbläsare som bloggfolket använder. Här på blogg.se verkar det som om Firefox fungerar bäst. Om man använder den äldre versionen av Explorer så hamnar tydligen min menyrad längst ner på bloggsidan. Nu har Explorer 7 kommit  som ingår i nya operativsystemet Vista som nu kommer att ersätta XP. Där har Explorer tagit efter Firefox och har nu flikar att surfa med i stället för att man måste öppna nytt varje gång man ska ha fler sidor öppna och här kommer min menyrad på rätt plats.
15392-377
Själv har jag använt Firefox i flera år nu är tycker att den är klart bäst och nu har nya versionen 2.0 kommit. Men för vissa ärenden är man fortfarande tvungen att anväda explorer så man kan ju växla mellan webbläsarna . En annan webbläsare är Opera som jag testat och som verkar bra.
15392-376

DN har nu en skärmsläckare med de senaste nyheterna.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Hej
Intressant att läsa om jämförelsen mellan olika web-läsare.Jag har hållt fast vid Explorer men har hart mycket gott om Firefox också.
Vet Du om man kan ladda ner Explorer 7 utan att byta från XP?
hälsn
Gunnar

2007-01-04 @ 10:47:42
URL: http://www.carlstedt.web.surftown.se/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Det går utmärkt att ladda ner nya Explorer till XP. Jag har gjort det och det funkar bra.

2007-01-04 @ 14:17:52
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: C.

Fram tills i somras har jag kört med ie enbart men efter påtryckningar av E installerade jag firefox och det ångrar jag inte.

2007-01-05 @ 00:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0