Site Meter

Annika Lantz i P1


15392-440Jag undrar lite vad som håller på att hända med P1. Ibland lyssnar jag på någon musikkanal i min radio hemma, i bilen eller i mobilen och när jag kommer på mig själv att musikflödet blir för mycket...när kanalernas låtlistor gått runt några varv eftersom skivbolagen tydligen köper upp så mycket plats att det inte finns utrymmer för variation eller äldre musik. Man blir irriterad och trött. Nu mår jag dåligt av Lugna favoriter och andra reklamkanaler så de går helt bort.

När jag som sagt blir för trött på skvalet är det ljuvligt att slå över till P1 (en kanal som jag oftast lyssnar på) men nu ska tydligen programutbudet förändras här. Det började med att Naturmorgon flyttade till P4, nu har Annika Lantz landat i P1.....och det är fruktansvärt. Annika har verkligen gjort sitt både i radio och TV....tycker jag. Men hon har tydligen fått något pris för årets radioprofil eller så....det framhölls också i  programmet.
Idag stod jag ut med att lyssna på programmet och konstaderade att hon inte sa ett vettigt ord under hela programmet. Det var 45 minuter flamsande med gästerna.

Jag tycker mycket om ironi och drift med artister mm. men det måste nyanseras...man kan inte vara ironisk hela tiden. Kristan Luuk balanserar på gränsen och använder ironi ofta  men han får mig att skratta fortfarande så jag ska inte såga honom.....ännu!
Jag hoppas verkligen inte att P1 ska bli en kanal för alla lyssnare utan att de får fortsätta med intressanta och ofta smala program...vi behöver komma bort från spellistor och Annika Lantz ibland för att få ro.

Kommentar nr. 1000 sedan starten i juni 2005 skrevs idag på bloggen. Kommentaren kom från Slottsträdgårdsmästaren kl. 17.29 som svarade på LillaB:s kommentar i detta inlägg. Snart är det dags för besökare nr. 10 000......och det kan inte bli Slottsträdgårdsmästaren.

Kommentarer
Postat av: Lilla B

Tack för denna inlaga, Slottsträdgårdsmästaren!!

Hörde , tror det var förra veckan strax före 8.00, Annika Lantz riktigt skräna fram vad P1 Morgon fortsttningsvis skulle innehålla. Tonläget och tilltalet har förändrats till det sämre. Skränigt och uppskruvat.Ska vi skriva direkt till radion? Att Naturmorgon flyttats och varvas med musiksnuttar är inte heller kul. Det väsentliga förminskas på det viset.
Sorgligt att man försöker flörta med "yngre" lyssnare för att värva över dem till P1. Det är ljuvligt med en talkanal med så många intressanta program. Nåde den som rubbar inställningen på min radio i köket! Och tröste den som inte ställer tillbaka på rätt kanal i bilen.

2007-02-19 @ 17:07:54
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästarens

LillaB: Skönt att höra att jag inte är ensam om de här åsikterna. Tror ju inte att de yngre kommer att välja P1 för att Annika Lantz flyttat hit...de kommer även i fortsättningen att lyssna till reklamkanalerna....inget fel alls med det...men låt P1 vara en kanal utan musik.
Hoppas och tror att flera kommer att reagera över hennes hysteriska sätt att leda sitt program.

2007-02-19 @ 17:29:55
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Lilla B

Tänk att få vara LillaB 999!

2007-02-20 @ 06:23:50
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: Inkan

Jag håller med dig till 100%. Jag förstår inte storheten som en del påstås ha. suck.

Det finns så många som kan bättre och är bättre - både i radio och på TV.
Tur man kan stänga av;)

2007-02-20 @ 14:57:01
URL: http://titicacaink.blogspot.com/
Postat av: Ung tant.

Jag kunde inte hålla med dig mer.

2007-02-24 @ 00:12:46
URL: http://ungtant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0