• 2009
 • 2008
 • 2007

 • Site Meter

  Snöoväder

  Snöoväder

  Nu är det ordentlig vinter på gång till huvudstaden. Eftersom jag har snöröjning på några gårdar runt om i stan så ska jag snart bege ut och skotta. Problemet blir att ta sig fram i stan.
  Tänk att bara få slippa ge sig iväg ut och i stället bli kvar hemma när det är ett fullständigt kaos där ute. Man har handlat mat för några dagar....hyrt filmer....vara under ett stort täcke i soffhörnan.
  Nej nu måste jag ut......!!!

  Längtar till april.....

  December

  Inte mycket trädgård och växter i tankarna dessa dagar. Måste nog komma in en bit i januari först och höra talgoxen börja vissla.
  Nu ska vi ta oss igenom jul och nyår först. Ser till slut ut som om det kan bli en riktigt bra jul. Ska bli skönt att få vara med dem man tycker mest om och bara umgås, vila och äta gott.
  Ikväll är det lottningen till fotbolls-VM och jag önskar att Sverige kommer i samma grupp som Brasilien.
  Brasilens lag inför VM i Tyskland nästa år ser otäckt bra ut.

  Idag visar sig solen över Stockholm. Även om den inte orkar sig så högt upp så blir man lite gladare än när allt är grått och mörkt som det varit en tid nu.

  Har äntligen läst ut ´´Värmen´´ av Ulf Lundell.....som var bra.....bitvis riktigt bra men den skulle behövts bantas med hundra sidor.
  Eftersom jag snart ska läsa Klas Östergrens ´´Gangster´´ så tänkte jag att jag först skulle läsa om ´´Gentlemen´´ från 1980. ´´Gangster´´ är en sen fortsättning på den fantastiska boken.


  RSS 2.0
  Related Posts with Thumbnails